Kaikki yli 80€ tilaukset ilman postituskuluja!

Hattentatin verkkokaupan muutto

Verkkokauppa muutti uuteen osoitteeseen 10.5.2024. Muutto toi mukanaan muitakin muutoksia, kuin alustan vaihdoksen.

Hattentatti perustettiin jo 16 vuotta sitten. Se on läpikäynyt useita muutoksia niin tuotevalikoimaltaan kuin muiltakin osin. Viimeisin muutos liittyy erityisesti tuotevalikoimaan ja aiempaan kauppapohjaan. Kaupan toimivuus oli osittain ehtinyt jo heikentyä ja asian korjaaminen olisi vaatinut kalliita ja mittavia toimenpiteitä, joihin meillä ei vallitsevassa taloustilanteessa ollut resursseja. Pienenä perheyhtiönä luovimme eteenpäin niiden mahdollisuuksien rajoissa, joita meillä kulloinkin on käytettävissämme ja yritämme etsiä meille parhaan keinon pitää yrityksen nenä pinnan yläpuolella silloinkin, kun vallitsevat olosuhteet yrittävät painaa meitä alas.

Uudistunut verkkokauppa tarjoaa teille raikkaamman ulkoasun, edelleen laajan valikoiman (alussa saattaa edelleen esiintyä puutteita, paikkailemme niitä pikimmiten) ihania tuotteita mutta yhtenäisemmällä teemalla. Erityisesti korujen suhteen supistimme valikoimaamme ronskilla kädellä, pahoittelemme tätä teidän puolesta, jotka erityisesti palakorujemme takia kävitte kaupassamme. Tarkastelemme mahdollisuutta jättää joksikin aikaa vanha kauppa toimimaan pelkkänä palakorukauppana. 

Korumyynti sellaisena, kuin se tähän asti on ollut, lähenee kuitenkin loppuaan. Keskittymisemme kohdistuu nyt täysillä ihaniin nimikoitaviin tuotteisiin itselle tai lahjaksi. Sisustustarrat pysyvät myös ainakin toistaiseksi valikoimassamme.

Meille voi antaa palautetta ja vinkkejä kauppamme parantamiseksi yhteydenotto-lomakkeen kautta.

Ihanaa kevättä!

Lahjakortti